Kapat
 
Toptan Güvenlik Sistemleri web sitemizde; en uygun güvenlik kamerası fiyatları, yüksek kaliteli ürünler kullanılarak satış yapılmaktadır. 
 

Sonuçları Filtrele

Marka
  • ARNA25
Fiyat (TL)
-

Kablosuz Kamera

Kablosuz Kamera Fiyatları

Wifi kablosuz güvenlik kamerası kayıt cihazı ihtiyacı olmadan izleme yapabileceğiniz ve kayıt alabileceğiniz 2 mp ip wifi kamera olabildiği gibi warm led kablosuz kamera seçenekleriyle de son zamanların en çok tercih edilen kamera çeşitlerinden olmaktadır. SD kart üzerine kayıt alabilen wifi kablosuz kamera, bebek kamerası olarak da bilinmektedir. 

Bu kategoride ürün bulunamadı.

Kablosuz Kamera Fiyatı

 Kablosuz güvenlik kamerası ucuz satışı yapan firmamızda renkli kablosuz kamera satışı da yapılmaktadır. 5 mp wifi kamera ip sistem üzerinden görüntü ve datayı wifi bağlantısı kullanarak alır. Telefondan ve pcden uzaktan izleme mümkündür. Dış mekan kablosuz kamera, ev ve işyerleriniz için iç mekan wifi kamera modelleri sitemizde mevcuttur. Kablosuz kamera fiyatları uygun olması sebebiyle sitemizde çok tercih edilen kamera modellerindendir.

 

Türkiye'nin en ucuz güvenlik kamera toptancısı toptan güvenlik sistemleri şeffaf fiyat anlayışı benimsemiş güvenilir bir firmadır. En uygun fiyatlı güvenlik kamerası satışı yanı sıra en kaliteli güvenlik kamera kayıt cihazı toptancısı öncü firmalarından biri olarak sizlere hizmet etmekten gurur duyuyoruz.                          

Toptan Güvenlik Kamerası Sistemleri © 2024 | Bu site RGS Yazılım® E-ticaret Yazılımı ile hazırlanmıştır

Whatsapp iletişim Hattı